h

Nieuws uit 2016

8 november 2016

Geslaagde eerste informatiebijeenkomst Nationaal ZorgFonds in Assen

Foto: SP

Afgelopen vrijdag hield het Nationaal ZorgFonds  een eerste informatiebijeenkomst in Assen. In wijkcentrum de Componist kwamen meer dan 50 wijkbewoners en andere geïnteresseerden luisteren naar spreker Jimmy Dijk over het plan voor een nationaal zorgfonds.

Lees verder
29 oktober 2016

Actie- en informatiebijeenkomst Nationaal ZorgFonds

Foto: SP

Afgelopen zaterdag was het weer zover, de 'SuperZaterdag' in Assen. Zoveel mogelijk steun vergaren voor het NationaalZorgFonds. We hebben  ruim 100 handtekeningen verzameld. Deze actie wordt vervolgd met een informatiebijeenkomst ‘Op naar een Nationaal ZorgFonds’. Een oproep aan de inwoners van Assen.

Lees verder
29 oktober 2016

Verkoop wijkgebouw de Dissel

Foto: De Dissel / www.marsdijk.nl

Zorg eerst dat de wijkvereniging, kinderopvang ASKA en de speel-o-theek een goede plek krijgen waarmee ze kunnen leven voordat het wijkgebouw wordt verkocht. Dat was de oproep van raadslid Alie Dekker tijdens de raadsvergadering van afgelopen donderdag.

Lees verder
29 oktober 2016

Geen privatisering Afvalinzameling

De eigen gemeentelijke dienst afvalbeheer moet het huishoudelijke afval inzamelen in Assen. Dat was de uitspraak van de raad tijdens de raadsvergadering. Het amendement op de afvalstoffenverordening van Alie Dekker werd donderdag aangenomen.

Lees verder
16 september 2016

Teken de petitie tegen uitzetting van de broers Darlington en Prosper Isaacs

Foto: petitie

De broers Darlington en Prosper Isaacs wonen al vijftien jaar in Assen, maar hebben geen verblijfsvergunning. Uitzetting naar hun geboorteland Sierra Leone hangt hen nog steeds boven het hoofd. Steun de broers, deel en teken de petitie!

Lees verder
9 september 2016

Duurzaamheid: SP fractie stemt in met investering in zonnepanelen

Foto: SP

Het college wil een flinke investering in duurzaamheid in Assen doen en stelde de gemeenteraad voor om op een aantal sporthallen en schoolgebouwen zonnepanelen te plaatsen.

Lees verder

Pagina's

U bent hier