h

Geslaagde eerste informatiebijeenkomst Nationaal ZorgFonds in Assen

8 november 2016

Geslaagde eerste informatiebijeenkomst Nationaal ZorgFonds in Assen

Foto: SP

Afgelopen vrijdag hield het Nationaal ZorgFonds  een eerste informatiebijeenkomst in Assen. In wijkcentrum de Componist kwamen meer dan 50 wijkbewoners en andere geïnteresseerden luisteren naar spreker Jimmy Dijk over het plan voor een nationaal zorgfonds.

Ieder jaar maken zorgverzekeraars gemiddeld een miljard euro winst. Dat geld gaat dus niet naar goede zorg, maar verdwijnt in de zakken van de 4 grote verzekeraars. Daarbovenop besteden de zorgverzekeraars honderden miljoenen aan het jaarlijkse overstapcircus. En wanneer u ziek bent wordt u door het ‘eigen risico’ beboet met 385 euro. Dat kan en dat moet anders!

Het is tijd voor één Nationaal ZorgFonds, zonder onnodige bureaucratie en kostenverhogende concurrentie. Zonder geldverslindende reclame en zonder torenhoge salarissen voor zorgbobo’s. En het eigen risico van 385 euro schaffen we af, want dat weerhoudt mensen ervan om naar de dokter te gaan.
Inmiddels hebben al meer dan 200.000 mensen hun steun uitgesproken voor het Nationaal ZorgFonds.

De campagne wordt binnenkort voortgezet in Assen-Oost. Hou Facebook, de SP Assen website en de lokale pers in de gaten voor meer informatie.

Muzikale begeleiding van de avond werd uitstekend verzorgd door de Cherry Tomatoes.

 

Foto: SP

Foto: SP

Foto: SP

Foto: SP

NATIONAALZORGFONDS.NL
 

U bent hier