h

Actie- en informatiebijeenkomst Nationaal ZorgFonds

29 oktober 2016

Actie- en informatiebijeenkomst Nationaal ZorgFonds

Foto: SP

Afgelopen zaterdag was het weer zover, de 'SuperZaterdag' in Assen. Zoveel mogelijk steun vergaren voor het NationaalZorgFonds. We hebben  ruim 100 handtekeningen verzameld. Deze actie wordt vervolgd met een informatiebijeenkomst ‘Op naar een Nationaal ZorgFonds’. Een oproep aan de inwoners van Assen.

Op vrijdag 4 november organiseert het Nationaal ZorgFonds een actie- en informatiebijeenkomst ‘Op naar een Nationaal ZorgFonds’. De bijeenkomst wordt om 19.30 uur (aanvang 19.00 uur) gehouden in het wijkcentrum De Componist.

Daar zullen wij meer informatie geven over ons plan voor een nationaal zorgfonds en met u bedenken hoe we nog meer steun gaan vergaren. Wij nodigen u van harte uit om daarbij aanwezig te zijn.

Ieder jaar maken zorgverzekeraars gemiddeld een miljard euro winst. Dat geld gaat dus niet naar goede zorg, maar verdwijnt in de zakken van de 4 grote verzekeraars. Daarbovenop besteden de zorgverzekeraars honderden miljoenen aan het jaarlijkse overstapcircus. En wanneer u ziek bent wordt u door het ‘eigen risico’ beboet met 385 euro. Dat kan en dat moet anders!

Met de hulp van inwoners van Nederland gaan we dat regelen! In het hele land hebben inmiddels bijna 200.000 mensen hun steun uitgesproken voor het Nationaal Zorgfonds zonder eigen risico. Om hier nog meer mensen achter te krijgen nodigen we inwoners van Assen uit voor deze actie- en informatiebijeenkomst.

Van concurrentie naar samenwerking
Het is tijd voor één Nationaal ZorgFonds. Zonder onnodige bureaucratie en kostenverhogende concurrentie. Zonder geldverslindende reclame en zonder torenhoge salarissen voor zorgbobo’s. En het eigen risico van 385 euro schaffen we af, want dat weerhoudt mensen ervan om naar de dokter te gaan.

Ziek zijn is geen keuze.

Wat: Actie- en informatiebijeenkomst Nationaal ZorgFonds zonder eigen risico
Wanneer: Vrijdag 4 november 2016 om 19:30 uur (aanvang 19:00 uur)
Waar: Wijkcentrum De Componist, Paganinilaan 15 te Assen.
(met muzikale begeleiding van de Cherry Tomatoes)

Foto: SP

Steun deze actie!

nationaalzorgfonds.nl

info@nationaalzorgfonds.nl

U bent hier