h

Nieuws uit 2002

27 december 2002

Gemeenteraad Assen wil geen oefening voor chloortrein-ongeluk

In de gemeenteraadsvergadering van donderdag 19 december, diende de SP een motie in met een verzoek om in het rampenplan voor 2003 een oefening op te nemen m.b.t. een chloortreinramp. In de motie gaf de SP aan dat de brandweer Assen onvoldoende is toegerust en geoefend om een dergelijke ramp op te vangen. In Assen zijn zelfs geen gaspakken!

Lees verder
27 december 2002

Hoe wilt u de afvalstoffenheffing / reinigingsrechten betalen?

Reageer en laat zo uw stem horen in de gemeenteraad! In de gemeenteraadsvergadering 19/12 is besproken, en in de Koerier heeft u kunnen lezen dat er wat gaat veranderen met de betaling van afvalstoffenheffing en reinigingsrechten (AH en RR). De AH en RR werden tot nu toe door u betaald tegelijk met de energierekening van Essent. Essent wil deze inning voor de gemeente niet meer doen en de gemeente moest zoeken naar een andere manier van innen.

Lees verder
27 december 2002

Verslag van een stand actie op Zaterdag 21 december

Een kort verslagje van hoe we de afgelopen actie gehad hebben. Deze vond plaats op het Koopmansplein in Assen.
Tijd: Van 11.00 tot 16.00 uur
Weer: Goed weer op deze eerste dag van de winter: bijna geen wind, temperatuur om het vriespunt, bewolkt maar droog.

Lees verder
15 december 2002

Nachtwake

In de nacht van zaterdag 14 op zondag 15 december, is er een nachtwake gehouden voor asielzoekers die al jaren in de procedure zitten, veelal al Nederlands spreken en nu alsnog uitgezet worden. Deze nachtwake vond plaats in verschillende steden, waaronder Amsterdam, Rotterdam, Zwolle, Arnhem, Nijmegen, Noordwijk, Doetinchem en ... Assen.

Lees verder
18 november 2002

Campagne!

Steeds meer mensen melden zich aan om ons mee te helpen bij de komende verkiezingscampagne. En dat is helemaal niet zo vreemd. Ten eerste maakte het vorige kabinet er een rommeltje van. Mensen hebben nu wel door dat rechtsom, de verkeerde kant om is. De echte problemen liet men links liggen.

Lees verder
18 november 2002

Zijn SP'ers creatief?

De SP wil opkomen voor het behoud van de "Zalmsnip". Maar die naam moet anders. Wie weet er een andere naam voor te bedenken?

Lees verder

Pagina's

U bent hier