h

Verslag van een stand actie op Zaterdag 21 december

27 december 2002

Verslag van een stand actie op Zaterdag 21 december

Een kort verslagje van hoe we de afgelopen actie gehad hebben. Deze vond plaats op het Koopmansplein in Assen.
Tijd: Van 11.00 tot 16.00 uur
Weer: Goed weer op deze eerste dag van de winter: bijna geen wind, temperatuur om het vriespunt, bewolkt maar droog.

Omstandigheden: Gezellig! Voortdurend kerstmuziek, of elektronisch of door een lopend kerstmannenorkest. Veel winkelend publiek, veel gezinnen. Iedereen in een goede stemming vanwege de eerste kerstvakantiedag. Wat was er aan de hand? Een verkiezingsstand van de SP met o.a. de nieuwe verkiezingsfolders, natuurlijk onze wereldberoemde sponsjes, en ballonnen voor de kinderen. Wie? Een enthousiast team in wisselende dienst. Alie Dekker, Stan Jensen en Marijke vd Broek startten met de stand en werden afgelost of aangevuld door Marion de Vries, Bonne Harkema, Pauline Niers en Remco Boerma. Hoe? Het viel ons op hoeveel mensen het verkiezingsprogramma kwamen halen. Ook dat nu toch wel velen aan het twijfelen zijn geslagen en bij ons wat zekerheid kwamen zoeken en antwoorden op vele vragen. De kinderen waren enthousiast over de ballonnen. Ook de eurostickers en sponsjes liggen nu in vele huizen. En verder? We staan weer op 4 januari, maar dan met een caravannetje en warme soep. Natuurlijk tomatensoep. Doet u dan mee?

Marijke van den Broek

U bent hier