h

Campagne!

18 november 2002

Campagne!

Steeds meer mensen melden zich aan om ons mee te helpen bij de komende verkiezingscampagne. En dat is helemaal niet zo vreemd. Ten eerste maakte het vorige kabinet er een rommeltje van. Mensen hebben nu wel door dat rechtsom, de verkeerde kant om is. De echte problemen liet men links liggen.

Ten tweede is de SP gewoon een goede partij. Onze basis is: gelijkwaardigheid, menselijke waardigheid en solidariteit. En dat is toch ook waar het allemaal om draait? Wij laten niemand links liggen, wij zijn links.
Veel mensen beseffen het: Blijf niet mokkend aan de kant staan, maar stel een daad en toon je moed, laat je woede hand in hand gaan, met het goede dat je doet! (campagnelied) En de peilingen wijzen uit dat wij niet de enigen zijn die daar zo over denken!

Daarom wil ik u vragen om onze campagne te ondersteunen. Allereerst kan dat, door op de SP te stemmen. U kunt ook lid worden, voor een kleine bijdrage. U krijgt dan elke maand de Tribune, het landelijke blad om u op de hoogte te houden. Ook kunt u dan het Tomaandblad ontvangen. Dat is het nieuwsblad van de afdeling Assen. U krijgt een gratis internetprovider, tomaatnet. En u krijgt ook nog een welkomstgeschenk! Kortom, waarom zou u geen lid worden?

U kunt de campagne ook financieel ondersteunen. Maak dan een zelfgekozen bedrag over op girorekening 3146 835, t.n.v. SP-afdeling Assen, o.v.v. campagnegift. Het minimumbedrag is slechts €1,-. Tot slot kunt u de campagne steunen door zelf mee te doen. Immers, vele handen maken lichter werk! Misschien heeft u wel zin om te helpen bij het bedenken van creatieve acties, of juist meer het uitvoeren ervan? Misschien wilt u wel een middagje helpen met folderen of posters plakken. Misschien vindt u het leuk om in ons enthousiaste team mee te draaien en u verdiepen in bepaalde onderwerpen?

U leest het, er is voor iedereen wel een passende taak weggelegd bij de SP. En.. vrijwilligerswerk levert u meer op dan u denkt! Denk eens aan alle kennis en kennissen die u opdoet. En het steentje dat u bijdraagt aan een eerlijker en linkser maatschappij. Ik hoop van harte dat ik binnenkort iets van u mag horen.

Pauline Niers

U bent hier