h

Nieuws uit 2006

1 december 2006

Bedankt!

Beste mensen,
Bedankt! Wat een geweldige verkiezingsuitslag voor de SP! En dat is mede te danken aan iedereen in de afdeling Assen (Ook Hoogeveen, Ruinen, Ruinerwold en Tiendeveen e.a.) die op zijn of haar manier geholpen hebben om deze campagne tot een geweldig succes te maken. Ik bedank hierbij dan ook alle folderaars, plakkers, de mensen die de kraam op het Koopmansplein bemenst hebben en de flyeraars en sponsuitdelers in de Hoofdstraat in Hoogeveen en alle anderen! En natuurlijk onze twee dames die met de geluidswagen op de dag van de verkiezingen Assen zijn doorgetrokken om de mensen er op te wijzen toch vooral te gaan stemmen en dan het liefst op de SP natuurlijk!

Lees verder
20 november 2006

ID-plicht in Assen: 332 procesverbalen

De SP fractie heeft schriftelijke vragen gesteld over uitvoering van de uitgebreide identificatieplicht in Assen. Het college heeft afgelopen week gereageerd met een aantal antwoorden.Op de meeste vragen die SP raadslid Jan Broekema heeft gesteld kwam echter geen antwoord.

Lees verder
10 november 2006

SP boekt succes tijdens begroting

De SP fractie heeft een aantal goede successen behaald tijdens de begrotingsbehandeling in de gemeenteraad en ingestemd met de begroting van 2007.

Lees verder
28 oktober 2006

Schriftelijke vragen over invoering WMO

SP raadslid Aly Joustra heeft afgelopen week schriftelijke vragen gesteld aan het college over de invoering van de WMO. Door recente berichten in de media over oa. de aanbesteding van huishoudelijke zorg, is de SP bezorgd over de gang van zaken in Assen.

Lees verder
24 oktober 2006

SP doet onderzoek naar de uitvoering van de identificatieplicht

De SP doet onderzoek naar de Wet op de Uitgebreide Identificatieplicht die op 1 januari 2005 in werking is getreden. Daarom heeft de fractie schriftelijke vragen aan het college van B&W in Assen gesteld.

Lees verder
16 oktober 2006

SP plakt als eerste verkiezingsposters in Assen

Tot maandagavond waren alle verkiezingsborden die de gemeente Assen heeft geplaatst nog onbeplakt. De SP heeft de eer gehad om als eerste heel Assen te voorzien van de opvallende en duidelijke NU SP posters.

Lees verder

Pagina's

U bent hier