h

Teken de petitie tegen uitzetting van de broers Darlington en Prosper Isaacs

16 september 2016

Teken de petitie tegen uitzetting van de broers Darlington en Prosper Isaacs

Foto: petitie

De broers Darlington en Prosper Isaacs wonen al vijftien jaar in Assen, maar hebben geen verblijfsvergunning. Uitzetting naar hun geboorteland Sierra Leone hangt hen nog steeds boven het hoofd. Steun de broers, deel en teken de petitie!

Schokkende gebeurtenissen tijdens de burgeroorlog in Sierra Leone in 2001 leidden ertoe dat Darlington en Prosper, destijds 14 en 11 jaar oud, moesten vluchten. In ons land zijn ze opgevangen en het is hen gelukt om hier succesvol te integreren, te studeren en als Assenaren door het leven te gaan. Prosper heeft inmiddels een afgeronde HBO opleiding. Darlington heeft een bachelor en een master degree Informatiekunde van de RUG.

Nu moeten zij zich elke dinsdagochtend melden op het politiebureau in Assen.

Teken de petitie: https://secure.avaaz.org/nl/petition/Klaas_Dijkhoff_Laat_de_broers_Darli...

Facebook: https://www.facebook.com/DarlingtonAssen

U bent hier