h

Jelle Hofstra

0592-460767

06-18256953

Geminisingel 6, Assen

 

Jelle Hofstra..

Jelle Hofstra is 57 jaar, 35 jaar getrouwd en vader van twee volwassen zonen. Werkend was hij vooral bezig met de bestrijding van criminaliteit, als laatste de strijd tegen mensenhandel en mensensmokkel.

Jelle: "Mijn carrière is nu in rustiger vaarwater beland. Ik ben huisman, terwijl mijn vrouw voltijds werkt. Mijn passie is zeezeilen en ik ben zeezeilinstructeur. Van Christendemocraat ben ik Socialist geworden, omdat ik zag wat de tsunami van het neoliberalisme aanricht in onze samenleving. Partijen die ik vroeger stemde, doen hier volop aan mee. De SP is de enige partij die het tij wil keren. De SP is niet alleen maar tegen of conservatief, alleen wij durven van een  doordenderende trein af te stappen als die richting het ravijn dendert. Zoals de Fyra van de marktwerking in de zorg, de macht van de financiële markten, een veel te machtig geworden Europa en de keuze voor een vliegende Fyra, de JSF.

We kiezen lokaal echt voor solidariteit, wat voor andere partijen een vies woord is geworden. Zolang geld bestemd voor de zwakkeren nog in de algemene middelenpot verdwijnt en onze bestuurders goede sier maken met zinloze prestige projecten, is een sterke SP in de gemeenteraad absolute noodzaak! Als fractieondersteuner, columnist en zanger-gitarist van onze SP band The Cherry Tomatoes, draag ik graag mijn steentje bij."

U bent hier