h

Installatie Bas Ananias als plaatsvervangend raadslid van de Gemeenteraad Assen

22 mei 2018

Installatie Bas Ananias als plaatsvervangend raadslid van de Gemeenteraad Assen

Foto: SP

Donderdag 17 mei 2018 is Bas Ananias 18 jaar geworden. Ogenschijnlijk niets bijzonders, want er zullen vaste meerdere Bassen en andere jongens volwassen zijn geworden op deze dag.
Maar het bijzondere van Bas is, dat hij zijn verjaardag ’s avonds in het stadhuis vierde, in de raadszaal van Assen nota bene. Daar werden, naast de nieuwe wethouders en de nieuwe raadsleden ook de plaatsvervangende raadsleden geïnstalleerd.

Namens de SP werd Bas Ananias als plaatsvervangend raadslid geïnstalleerd. Hij is hiermee het jongste plaatsvervangend raadslid van Nederland.

Bas is al vanaf het begin van zijn lidmaatschap van de partij bijzonder actief, als de SP Assen ergens is, dan zul je hem daar bijna altijd aantreffen.
Nu mag Bas zich, niet alleen meer op straat, maar ook op “bestuursniveau” laten gelden, reken maar dat we nog veel van deze jongeman gaan horen en zien in de toekomst.

Namens de alle leden van de Afdeling Assen van de SP, de Fractie in de gemeenteraad en het Bestuur feliciteer ik Bas van harte en ik wens hem veel succes in deze nieuwe maar boeiende rol.

(door Ben Schelleman, voorzitter)

U bent hier