h

SP organiseert Europa-avond met Anne-Marie Mineur op 31 januari in Hoogeveen

16 januari 2018

SP organiseert Europa-avond met Anne-Marie Mineur op 31 januari in Hoogeveen

Foto: SP

De EU: Spat het uiteen of brengt het bijeen? Woensdagavond 31 januari houdt de SP een bijeenkomst met SP Euro parlementslid Anne-Marie Mineur. Wat is er van de EU geworden? Welke kant moet het op met de Europese samenwerking volgens de SP? En wat merken we lokaal van de doordenderende EU-trein?

Tijdens deze Europa-avond geeft Anne-Marie een algemene inleiding waarin ze vertelt over haar ervaringen en de laatste ontwikkelingen uit Brussel. Dit zal onder andere gaan over de plannen voor een Europees leger, verdere overdracht van bevoegdheden naar de EU, de Brexit, de risico's van de Euro, de wurgende Europese aanbestedingsregels en de strijd tegen de komst van nieuwe handelsverdragen zoals TTIP en CETA.

Behalve een kort filmpje en de inleiding van Anne-Marie Mineur is er alle gelegenheid voor vragen en discussie. Leden en belangstellenden zijn van harte welkom.

Woensdagavond 31 januari.
Aanvang 19.30 uur.
Inloop 19.15 uur.
Vredehorst, Zuidwoldigerweg 32
Hoogeveen

U bent hier