h

Uitnodiging voor de algemene ledenvergadering

13 oktober 2018

Uitnodiging voor de algemene ledenvergadering

Goedendag SP’ers van Assen, AA en Hunze, Noorderveld en Tynaarlo.

Omdat er weer een en ander op stapel staat en er nog het nodige behandeld moet worden, organiseren we weer een Algemene Ledenvergadering.

Allereerst komen de Jaarverslagen aan bod, zowel van de Afdeling als de Fractie en zal de Kascommissie haar verslag doen.
Hierna bepreken we de verkiezingen voor de Provinciale Staten en het Europarlement die in het voorjaar van 2019 plaatsvinden.
Op 29 oktober 2018 is er een Algemene Ledenvergadering gepland voor alle leden van de SP in Drenthe naar aanleiding van de komende verkiezingen. Hier zal het Verkiezingsprogramma en de Kandidatenlijst aan de leden worden voorgelegd.
Een uitnodiging hiervoor volgt nog. Onze ledenvergadering zal dan ook als voorbereiding op die bijeenkomst gebruikt worden.
Omdat de oude fractie van de SP in Assen in zijn geheel is teruggetreden, willen we ook van hen, de oud fractieleden, gepast afscheid nemen.
Dus redenen te over om de A.L.V. te bezoeken.

De Algemene Ledenvergadering vindt plaats op 24 oktober 2018 op onderstaande locatie.

                 Wijkcentrum De Schulp, Buizerdstraat 10 te Assen.
                 Aanvang 20:00 uur, de zaal is open vanaf 19:30 uur.

Ik hoop dat we in grote getale aanwezig zullen zijn,
laat zien dat je je betrokken voelt bij de partij.

Voor degene, die wel graag willen komen, maar problemen hebben met vervoer, hierbij denken we vooral aan de leden van buiten Assen, proberen we iets te regelen om toch aanwezig te kunnen zijn. Hiervoor zoeken we leden die met eigen vervoer komen en graag anderen mee willen nemen.

Laat één en ander a.u.b. snel weten op assen@sp.nl of bel even met 06-4914 8175.

Graag tot 24 oktober.
 

Met hartelijke groet,

Ben Schelleman, Voorzitter SP afd. Assen

U bent hier