h

SP Assen naar 3 zetels gemeenteraad

26 maart 2018

SP Assen naar 3 zetels gemeenteraad

Woensdag 21 maart konden inwoners van Assen naar de stembus voor de gemeenteraadsverkiezing. De SP deed het door het hele land minder goed dan 4 jaar geleden. In Assen haalde de SP 3 zetels (1 minder dan vier jaar geleden). Ondanks het verlies geen teleurstelling, de SP houdt een stevige basis en kan in de raad en daar buiten zich de komende jaren inzetten voor een sociaal Assen.

Dinsdag 27 maart is om 19:30 uur het afscheid van de oude gemeenteraad en 4 SP raadsleden. Donderdag 29 maart is om 19:30 de installatie van de nieuwe gemeenteraad en nieuwe SP fractie. Daarna vindt het eerste debat plaats over de duiding van de verkiezingsuitslag en route naar een nieuw college. Beide bijeenkomsten zijn voor iedereen toegankelijk.

U bent hier