h

Open dag buurtgebouw de Steiger

25 januari 2015

Open dag buurtgebouw de Steiger

Foto: SP

Afgelopen zaterdag hield buurtgebouw de Steiger een open dag tegen de voorgenomen sluiting van het buurtgebouw. Met diverse toespraken, een film waarin de gebruikers aan het woord komen en een actielied werd aan belangstellenden getoond wat de waarde van het buurtgebouw is.

Vanaf het eerste signaal dat het buurtgebouw dicht zou moeten gaan is de buurt hiertegen in verzet gekomen, gesteund door de SP. helaas is sluiting nog steeds niet van de baan. Het vorig jaar opgerichte actiecomité heeft daarom deze open dag georganiseerd.

Foto: SP

Met de open dag hoopt het actiecomité te laten zien dat sluiting een slecht plan is, dat dit wijkgebouw meer is dan een hoop stenen, maar juist zorgt voor ruimte en mogelijkheden in de buurt om elkaar te ontmoeten, activiteiten te organiseren etc. Dat het een belangrijke functie in de wijk heeft, juist in deze tijd. 

Foto: SP

Foto: SP

Foto: SP

Foto: SP

Reactie toevoegen

U bent hier