h

Stel een vraag aan een raadslid

11 november 2014

Stel een vraag aan een raadslid

De SP stond zaterdag 8 november op het Koopmansplein om vragen te beantwoorden. Meerdere mensen kwamen langs om vragen te stellen over de veranderingen in de zorg. Waarom heb ik nog geen brief van de gemeente gekregen? Mijn familie woont over ver en ik kan echt mijn hulp niet zelf betalen, hoe moet dat nou? Wanneer krijg ik een keukentafelgesprek? Ook vragen over te snel rijden en modelvliegtuigjes in Ubbena kwamen voorbij.

Raadslid Alie Dekker: "We zijn heel erg blij dat zoveel mensen met ons in gesprek gaan. Hun zorgen, ideeën en opmerkingen zijn heel erg welkom. Alleen zo komen we er echt achter hoe de onderwerpen die we in de raad bespreken in de praktijk uitpakken”.

Dekker besloot naar aanleiding van deze gesprekken bij twee mensen op huisbezoek te gaan.

(Foto's: Fred Radema, Annerveenschekanaal)

 

Reactie toevoegen

U bent hier