h

SP fractie wil opheldering College over sluiting wijkgebouw de Steiger

15 mei 2014

SP fractie wil opheldering College over sluiting wijkgebouw de Steiger

De SP in Assen is verontwaardigd over het besluit van het college om buurtgebouw de Steiger te sluiten. Naast dat het voor veel buurtbewoners en organisaties een belangrijk wijkcentrum is en door sluiting het hart uit de buurt wordt gehaald zijn er andere zaken niet goed gegaan.

Volgens de fractie is de raad onvoldoende en te laat geïnformeerd door het college, is er onderzoek gedaan door het college naar verschillende mogelijkheden maar is de inhoud van dat onderzoek niet met de raad gedeeld en zijn de gebruikers en wijkbewoners onvoldoende betrokken. 

Via raadsvragen wil de SP fractie over deze zaken opheldering krijgen van het college van B&W in Assen. Daarnaast vraagt de SP het college om het besluit terug te draaien. Binnenkort volgt meer informatie...

Reactie toevoegen

U bent hier