h

SP Assen opnieuw in actie voor de zorg

20 mei 2014

SP Assen opnieuw in actie voor de zorg

Afgelopen zaterdag was de SP Assen opnieuw op straat te vinden. Om de afbraak van de zorg door Kabinet Rutte tegen te gaan is er in heel Nederland een grote zorg actie op poten gezet. In verzorging- en verpleeghuizen, wijkcentra, doktersposten en op straat worden ansichtkaarten uitgedeeld die mensen kunnen invullen en ondertekenen om de afbraak van de zorg tegen te gaan.

Door de kabinetsplannen wordt overal duidelijk dat verzorgingshuizen moeten sluiten en wordt er hard op de thuiszorg bezuinigd waardoor de kwaliteit van zorg wordt afgebroken. De SP verzet zich hier tegen en komt met goede alternatieven. 

Er was veel animo voor de actie, die tevens werd ondersteund door SP Tweede Kamerlid Siderius. Ruim 135 kaarten werden direct ingevuld, en veel mensen namen een kaart mee naar huis om later in te vullen. Zie foto's voor een impressie van de dag.

Reactie toevoegen

U bent hier