h

Buurtgebouw de Steiger dicht? Ik dacht het niet!

23 mei 2014

Buurtgebouw de Steiger dicht? Ik dacht het niet!

Afgelopen maand werd door het college van B&W in Assen besloten dat buurtgebouw de Steiger dicht moet wegens bezuinigingen. Voor veel inwoners, gebruikers en de SP is dit onbegrijpelijk en onacceptabel. Door de Steiger te sluiten wordt het hart uit de wijk gehaald. We willen alles op alles zetten om dit te voorkomen.

Woensdag 28 mei 2014 wordt daarom in de Steiger een openbare avond voor inwoners, gebruikers en belangstellenden georganiseerd. Doel is om gezamenlijk te bespreken wat er gedaan kan worden om sluiting te voorkomen en eventueel een actiecomité samen te stellen dat hiermee aan de slag gaat.

 

Inmiddels zijn er posters gemaakt die in de wijk huis aan huis worden bezorgd en bij de Steiger worden uitgedeeld. Verschillende gebruikersgroepen, inwoners en de SP hebben aangegeven zich in te willen zetten om sluiting te voorkomen. De avond is een initiatief van de SP Assen en is in overleg met o.a. het Steigerbestuur georganiseerd.

  • Wat: openbare avond “de Steiger dicht? Ik dacht het niet!
  • Waar: buurtgebouw de Steiger (Beek 1a te Assen)
  • Wanneer: woensdag 28 mei om 19.30 uur

Voor meer informatie: Jan Broekema; 06-46460290

 

Reactie toevoegen

U bent hier