h

SP On Tour door Assen: Peelo en Centrum

9 maart 2014

SP On Tour door Assen: Peelo en Centrum

De campagne is goed op stoom gekomen en de SP is zaterdag weer op straat aanwezig geweest. In Peelo was een politieke markt waar de SP niet ontbrak. Tegelijkertijd waren verschillende kandidaat-raadsleden op en rond het Koopmansplein actief om zoveel mogelijk Assenaren te voorzien van informatie over onze standpunten. De belangstelling was groot. Veel mensen kwamen langs voor een folder, sponsje of raamposter. Onze eigen SP-band "The Cherry Tomatoes" gaf een live-optreden. 
 
Verkiezingsmarkt Peelo 
 
De stichting sociaal cultureel werk Peelo organiseerde een verkiezingsmarkt bij het Markehuus. De bewoners van Peelo konden buiten in de zon alle informatie krijgen en vragen stellen. Helaas viel de aanloop op deze markt wel wat tegen. 
 

 

Koopmansplein

Op het Koopmansplein was het een stuk drukker. Veel SP-ers waren aanwezig om met mensen in gesprek te gaan en informatie en een leuke SP-gadget mee te geven.

 

Onze SP-band: "The Cherry Tomatoes"

Ook op het Koopmansplein aanwezig: onze eigen Cherry Tomatoes! Het akoestisch live-optreden van Peter, Dennis en Jelle was een prettig muzikaal extraatje voor de vele bezoekers op het plein. Op de video hieronder is een stukje daarvan te zien en te horen van deze mannen. Ongetwijfeld zijn ze er volgende week zaterdag ook weer bij tijdens de afsluitende verkiezingsmarkt op de Gedempte Singel.

 

 

Komende week

De komende week is de SP elke dag actief in Assen. Alle wijken worden bezocht door tientallen folderaars, er zijn verschillende debatten en de SP is volgende week zaterdag aanwezig op de Gedempte Singel voor de verkiezingsmarkt.

 

Reactie toevoegen

U bent hier