h

SP bezoekt 100 Asser MKB bedrijven

1 maart 2014

SP bezoekt 100 Asser MKB bedrijven

De komende tijd gaat de SP bij 100 Asser MKB bedrijven op bezoek om het boekje 'Hart voor de Zaak' en een enquête af te leveren. Met de enquête hoopt de SP de belangrijkste ideeën voor concrete verbeter- en ondersteuningsmaatregelen in kaart te brengen.
 
SP Raadslid Jan Broekema: "Het MKB is belangrijk voor banen, leefbaarheid en het herstel van de economie. Door onzekerheid over de toekomst en het verlies aan koopkracht door lastenverzwaringen houden de klanten de hand op de knip. Op dit moment zijn veel bedrijven vooral bezig met overleven. Het ziet er naar uit dat deze situatie nog wel enkele jaren zal duren. In samenspraak met MKB ondernemers werken we landelijk en Europees aan concrete voorstellen om het MKB te ondersteunen. We willen lokaal ook in kaart brengen wat het Asser MKB nodig heeft om het hoofd boven water te houden."
 

Reacties

Beste Jan,
Ik weet niet of jij de kinderopvang ook tot het MKB rekend.
In ieder geval zorgt "De Jagershof" ook voor extra werkgelegenheid EN een voor ouders betaalbare opvang van hun kinderen. Wellicht is het interessant om eens aan te horen waarom wij in 1,5 jaar met 100% zijn gegroeid, daar waar elders in assen locaties sluiten personeel word ontslagen of zelfs kinderdagverblijven failliet gaan. Heb je ooit advertenties van ons gezien? Wij staan er voor dat ouders ook mee kunnen blijven doen in de maatschappij ook al werken ze onregelmatig in de zorg, op zaterdagen en koopavonden. Ook al zijn ze maar af en toe opvang nodig, alles kan. Heel sociaal dus.

Reactie toevoegen

U bent hier