h

Debatavond Rondweg succes. Oproep tot actie

30 mei 2009

Debatavond Rondweg succes. Oproep tot actie

Donderdag 28 mei was de debatavond over de Rondweg, georganiseerd door GL,
D66 en de SP. Ruim 130 mensen kwamen op de avond af. Een avond waarin informatie werd gegeven, gedebatteerd, maar werd gesproken over: wat kunnen we zelf doen om te voorkomen dat er straks een rondweg door dit mooie, waardevolle gebied komt.

De SP wil, samen met GL en D66, niet dat de rondweg er komt, er had wat ons betreft ook geen onderzoek hoeven komen. Van dit gebied moet je gewoon afblijven, dit is veel te waardevol. Maar in de raad zijn we in de minderheid. We weten niet wat de coalitiepartijen straks gaan doen als de uitkomsten van het onderzoek er liggen. Wij doen in de raad ons best om dit tegen te houden, maar we kunnen dit niet alleen. We hebben u, de inwoners van Assen, nodig. Daarom roepen we vooral op om in actie te komen.

Ga raadsleden van PvdA, CDA en CU bellen, mailen of schrijven. Spreek ze aan. Kom massaal naar het raadsdebat. Haal protesthandtekeningen op bij u in de straat. Kom op 6 juni om 19.00 uur naar de wandeling door het Drentse Aa gebied dat we organiseren. Maak foto's en filmpjes en mail ons dit. We moeten er samen voor zorgen dat de raadsleden van de 3 coalitiepartijen er van worden doordrongen dat een rondweg geen optie is en dat er goede, andere alternatieven zijn.

Voor meer informatie: www.buitengebiedassenoost.nl

U bent hier