h

Praat mee over kandidatenlijst en programma Europese verkiezingen

12 januari 2009

Praat mee over kandidatenlijst en programma Europese verkiezingen

Op 4 juni kiest u de Nederlandse leden van het Europees Parlement. Nu zitten daar twee SP’ers. Dat moeten er meer worden. En het is aan de SP-leden om mee te bepalen wie dat worden, en met welk programma ze naar Brussel gaan. Op 22 januari spreken we hierover op een ledenvergadering. Kom ook!

Op 21 februari stelt de Partijraad van de SP de kandidatenlijst en het programma vast. In de aanloop daar naar toe zijn de leden van alle afdelingen aan het woord: in Drenthe op 22 januari, in een gezamenlijke ledenvergadering met alle Drentse afdelingen in het provinciehuis te Assen.
Om zinvol mee te kunnen praten is het belangrijk dat u het conceptprogramma vooraf goed gelezen hebt. Het is hier te vinden (inloggen vereist), een papieren versie is op te vragen via afdelingsvoorzitter Dirk Visser, telefoon: 0592-314478 of mail naar assen@sp.nl.
Zorg dat we de beste mensen en de beste voorstellen naar het Europees Parlement sturen: kom meepraten op de ledenvergadering en geef even door of je wel of niet komt via assen@sp.nl of 0592-314478

Wat: Ledenvergadering bespreking Europees verkiezingprogramma
Wanneer: 22 januari, vanaf 20.00 uur
Waar: Provinciehuis in Assen, Westerbrink 1, kamer 0.29

U bent hier