h

GOED NIEUWS! DE BAKFIETS IS KLAAR!

5 oktober 2008

GOED NIEUWS! DE BAKFIETS IS KLAAR!

Nadat we eerst op onder andere Marktplaats gezocht hebben naar een tweedehands bakfiets en daar geen goed rijdende exemplaren konden vinden zijn Henk Smallenbroek, Trevor Whittaker en ondergetekende aan het ontwerpen geslagen.

Met onze tekening in de hand zijn Henk en ik naar Haarlem afgereisd en hebben het aan een fietsenfabriek daar voorgelegd ('t Mannetje).
Na enige offertes kwamen we er achter dat wat wij wilden voor ons niet betaalbaar was en hebben we een bakfiets zonder bak besteld. 6 tot 8 weken levertijd.
Daarna hebben GertJan Hakkaart en ik materialen gekocht en zijn aan de slag gegaan, zie ook de foto's.
De bakfiets is nu zover klaar en kan gebruikt worden. GertJan maakt thuis nog een overkapping voor regenachtige dagen en we sturen nog een bericht naar Thonik (het bedrijf wat de logo's van de SP ontwerpt en zo) en zij verzorgen dan de SP look van onze bakfiets.
De bakfiets is in ieder geval op 11 oktober op het Koopmansplein te bewonderen als we Flyeren voor de dag tegen de armoede en in de weer zijn voor de WMO enquête, op 17 oktober op de dag tegen de armoede op de parkeerplaats Open huis der kerken, bij de Brink en op 8 november als we in Assen Oost de wijk ingaan met onder andere onze ZO krant met medewerking van SP Hoofdbestuurslid Sjoerd Uitslag.
En als laatste nogmaals: GertJan (en natuurlijk ook Henk en Trevor)
Hartstikke bedankt!

De voorzitter
Dirk Visser

U bent hier