h

Dag van de Armoede

5 oktober 2008

Dag van de Armoede

Vrijdag 17 oktober is de dag van de armoede, in Assen zullen verschillende organisaties samen met de SP activiteiten in “open huis der kerken”aan de Brink organiseren om aandacht te geven aan de dag van de armoede. Er zullen stands komen van verschillende organisaties en activiteiten. ‘s Avond is er vervolgens nog een jongeren debat in club Diana, voor ieder toegankelijk

Om aandacht voor deze dag te vragen aan de inwoners van Assen, willen we zaterdag 11 oktober gaan flyeren van 13:00 tot 16:00 uur op het Koopmansplein tevens is het de bedoeling om de nieuwe ZO-kranten uit te delen aan het Asser - winkelend publiek.
(De nieuwe SP - bakfiets gaat hiervoor het eerst gebruikt worden)
We hebben mensen nodig, voor het flyeren op 11 oktober ‘s middags en tevens vrijdag 17 oktober op de dag van de armoede zelf
Een klein aantal mensen hebben zich hiervoor al gemeld, graag zouden we nog een aantal mensen nodig zijn voor zowel de zaterdag als op de vrijdag, wie van de SP-ers hebben tijd om mee te helpen?

Programma 17 Oktober 2008
Plaats: open huis der kerken
Adres: Brink 26
Plaats: Assen
Tijd: 14.00 - 17.00 uur

tijd programma
14.00 Opening door Yvonne Whittaker (ATD Vierde Wereld) werelddag van verzet tegen sociale uitsluiting (en armoede)
14.15 Optreden Tangarine
14.45 Sprekers: Sadet Karabulut, (tweede kamer SP) Wim Mulder (FNV Lokaal) Stadsdichter Egbert Hovenkamp Roelof (ervaringsdeskundige) Stanley (WMO raad Assen, cluster jeugd Cobie (Stichting Budget Support Assen Trevor en Bas (Stichting Robin Wood)
16.00 Optreden: Electric Teaze
16.30 Discussie a la Lagerhuis
17.00 Sluiting

U bent hier