h

Voormalig Asser SP-raadslid Alie Dekker benoemd als commissielid niet zijnde statenlid in de Drentse Staten.

29 juni 2008

Voormalig Asser SP-raadslid Alie Dekker benoemd als commissielid niet zijnde statenlid in de Drentse Staten.

Met ingang van 26 juni vertegenwoordigt Alie Dekker de SP in de statencommissie Bestuur, Financiën en Economie.

Provinciale Staten hebben haar tijdens de Provinciale Statenvergadering officieel benoemd als commissielid niet zijnde statenlid . Zij volgt hiermee Ron Esseveld op die op 4 juni jl. werd geïnstalleerd als statenlid, hij nam op zijn beurt de plaats in van Anita Fronczek.
Van maart 2006 tot december 2007 was Alie Dekker fractievoorzitter voor de SP in de gemeenteraad van Assen. Ze gaf daar in januari 2008 haar zetel op omdat zij het raadswerk, een baan en gezinsleven niet langer kon combineren. Ze heeft deze nieuwe taak aanvaard omdat de werkdruk als ondersteunend commissielid van een statenfractie minder groot is dan van het raadswerk.
Vanaf 1 augustus 2008 zal zij werkzaam zijn als fractieondersteuner voor de SP Drenthe. Naast haar politieke leven zet Alie Dekker zich als gehuwde moeder van twee dochters in als MR lid op de Openbare Basisschool de Veldkei te Assen.

U bent hier