h

Busvervoer naar ‘De SPELEN’ in Walibi Flevo op zondag 18 mei

13 maart 2008

Busvervoer naar ‘De SPELEN’ in Walibi Flevo op zondag 18 mei

Alle SP-leden, hun vrienden, familie en bekenden zijn uitgenodigd om samen deze geweldige ledendag te beleven, vol met muziek, vermaak en discussie. En niet te vergeten, een flink aantal achtbanen, wildwaterbanen, botsauto’s en een immens reuzenrad en als klap op de vuurpijl is daar nog een geweldig optreden van één van Nederlands bekendste bands.

De kaartverkoop is gestart. Kaarten kosten € 5,00 per volwassene en € 2,50 per kind (tot 16 jaar). Zet de datum in je agenda en bestel kaarten: SPELEN op zondag 18 mei dus!
De SP afdeling Assen is van plan om een bus te regelen naar Walibi. Hiervoor moet je je opgeven.

Want wanneer een afdeling een volle bus regelt, zal de SP zorgen dat de bus maar € 5,- per persoon kost. Het toegangskaartje moet je zelf regelen, kijk hiervoor op SPnet..
Als je niet met eigen vervoer gaat maar gezellig met de SP Assen met de bus mee wilt, verzoeken we je voor 1 april het aantal deelnemers op te geven. Dan kunnen wij kijken of we een bus vol hebben of dat we met andere afdelingen in de omgeving het vervoer kunnen combineren en is er voldoende tijd om alles te regelen.
Opgave: bij Dirk Visser, assen@sp.nl, en als je geen e-mail hebt: bellen met 0592-314478 of per post naar: Anreperstraat 110, 9494 LH, Assen

U bent hier