h

Afscheid Alie Dekker

12 januari 2008

Afscheid Alie Dekker

Tijdens de raadsvergadering van donderdag 10 januari 2008 heeft SP fractievoorzitter Alie Dekker officieel afscheid genomen als gemeenteraadslid van Assen.

In de toespraak van burgemeester Heldoorn werd Alie bedankt voor haar inspanningen voor de Asser democratie en gemeenschap. Voor de toespraak van burgemeester Heldoorn klik hier.

Alie bedankte in haar afscheidstoespraak de SP fractiegenoten en de andere raads- en collegeleden voor de samenwerking. Alie beschouwt het als een voorrecht om in de gemeenteraad te hebben gezeten en kan het iedereen aanraden een dergelijke ervaring een keer mee te maken.

“Doe op wat voor manier dan ook mee en blijf niet aan de kant staan. Iedereen heeft op zijn of haar unieke wijze deze mooie stad iets te bieden. Haal uit jezelf wat er in zit.”

“Alles is aan verandering onderhevig maar wat altijd zal blijven zijn de mensen die het ‘m doen. Met de nadruk op doen. Het is gemakkelijk een mens van het woord te zijn maar een mens van de daad zijn vereist inspanning, risico’s durven nemen en veranderen. Passisviteit past niet bij mij daarom ben ik blij voor een actieve partij als de SP raadslid te zijn geweest.”

Voor de toespraak van Alie Dekker klik hier


Alie krijgt van de burgemeester als blijk van waardering voor haar inspanningen voor de Asser gemeenschap de penning van de gemeente Assen.


Afscheidspeech Alie Dekker

U bent hier