h

10 Oktober

22 november 2004

10 Oktober

Herfst, storm in de landelijke politiek, een gezellige ruimte, een stapel jaarverslagen, een groep SP leden, een toneelstuk over vrouwenrechten... Kortom; de ledenvergadering van SP Assen.

Op 10 november hadden wij weer onze jaarlijkse ledenvergadering. Dit keer in het ICO. Het eerste gedeelte van de avond was wat formeler en gevuld met het bespreken van het jaarverslag en het kiezen van de bestuursleden. Het bestuur bestaat voor het komende jaar uit 8 mensen en heeft een prima samenstelling. Vier mensen zaten al in het bestuur, vier mensen zijn nu voor het eerst gekozen. Daarmee hebben we zowel ervaring als nieuwe frisse meningen in huis gehaald.

De tweede helft van de avond werd verzorgd door toneelgroep de Ratel, die met Amnesty International aandacht vragen voor vrouwenrechten. Een indrukwekkend stuk toneel, waar nog een tijd over nagepraat is.

In de week na de ledenvergadering is het bestuur alweer twee keer bij elkaar gekomen. De eerste avond om van alles te evalueren. De tweede avond om nieuwe plannen te maken en natuurlijk de taken te verdelen. Als u wilt weten hoe de taken verdeeld zijn en u wilt iedereen wat beter leren kennen, kunt u op deze website informatie over de bestuursleden vinden, zo weet u ook altijd wie u waarvoor kunt benaderen.

Wat betreft de nieuwe plannen; we hadden eigenlijk aan een avond niet genoeg om dit allemaal te bespreken. We gaan ook dit jaar zeker niet stil zitten! Zo gaan we weer een nieuw jaar in met de Kerngroep, waar weer een nieuwe opzet voor bedacht is. Ook zijn we al bezig met de voorbereidingen op de raadsverkiezingen van maart 2006 en er zijn plannen voor een hulpdienst. En dan natuurlijk de gemeenteraad, met ondersteuningsgroep en alle dingen waar we al mee bezig waren en uiteraard mee verder gaan!

Als u ook mee wilt doen met deze actieve groep mensen, die zich inzetten voor een socialere maatschappij, wordt dan nu lid. Want socialisme is nodig, nu meer dan ooit!

U bent hier