h

Balkenende Beterschap. Ook als je beter bent

22 september 2004

Balkenende Beterschap. Ook als je beter bent

... schreef onze voorzitter, Marijke van den Broek, op een mini spandoek op Tomaat 2004.
De SP is, zoals u wel van ons gewend bent, volop actief.

Op donderdag 9 september gingen twee SP'ers naar de voorlichting over project de Zuiderzeelijn in het provinciehuis. Ze deelden daar informatie uit over waarom de SP hier zo tegen is.

Vrijdagavond 10 september stonden we met een podium op het Koopmansplein om mensen voor te lichten over de gevolgen van de "No claim" regeling. Velen vulden een kaartje in en ook u kunt nog steeds digitaal een kaartje invullen tegen deze onsolidaire maatregel die ons uiteindelijk allemaal nog meer geld gaat kosten.

De week erna waren we in alle wijken en in de stad om overal posters op te hangen voor het politiek café wat wij op prinsjesdag hielden voor alle jongeren van Assen. Ook hadden we interviews met radio Assen FM en het Dagblad van het Noorden.

Zondag konden we even bijtanken op Tomaat 2004. Een hele leuke dag met muziek, kunst en natuurlijk politiek. Zo kon je er onder andere zelf je eigen mini- spandoek ontwerpen. "Balkenende beterschap. Ook als je beter bent", schreef Marijke. Want van de afgelopen Troonrede, werden we alles behalve vrolijk. Iemand anders schreef al "Nou Balkenende, daar gaat je no-claim". Natuurlijk wensen wij de minister president beterschap. Maar we hopen ook dat hij zijn tijd in het ziekenhuis nuttig besteed en misschien eens gaat nadenken over het wanbeleid dat hij over Nederland uitstort.

Dinsdag hadden we dus het politiek café. Nu gaan we ons weer opmaken voor de Commissie- en Raadsvergaderingen. Want ook daar laten we steeds weer van ons horen. Vanavond, 29 september, zijn we natuurlijk weer aanwezig bij de inspraakavond over de Zuiderzeelijn en 2 oktober is de grote landelijke demonstratie "Nederland verdient beter!".

Kortom, de SP zit niet stil. Zeker in deze tijd van bezuinigen is er voor de SP veel te doen. U kunt zich altijd bij ons aansluiten, of ons helpen. Dat kan het makkelijkste door onderstaand formulier te gebruiken, of door meteen lid te worden.

U bent hier