h

De nieuwe folder

23 augustus 2003

De nieuwe folder

Op de zomerspelen, van aanstaande zaterdag delen wij niet alleen de Balkenende folder uit, maar ook onze eigen Assense folder. In de "Het wordt een bende met Balkenende" folder vindt u informatie over al de standpunten van Balkenende 2 waar wij het niet mee eens zijn, en waarom niet. Om maar een paar punten te noemen waar wij zeker tegen in verzet gaan:

Aart-Jan de Geus (CDA, Sociale zaken) Gaat de werknemers de duimschroeven aandraaien, dreigt de vakbonden met een loonmaatregel en zet het mes in de WAO, WW en bijstand.

Cees Veerman (CDA, Landbouw, Natuurbeheer en Visserij) Gaat door met de ongezonde en onbeschaamde bio-industrie, inclusief massavernietiging van kansloze dieren.

Hans Hoogervorst (VVD, Volksgezondheid) Meer commercie, hogere premies, eigen risico's en minder solidariteit van gezond met ziek. Het ziekenfondspakket wordt uitgekleed.

Laurens-Jan Brinkhorst(D66, economische zaken) Gaat onze scholen en universiteiten verkopen aan het bedrijfsleven. Wil bedrijven vrij spel geven op de energiemarkt, wat alleen chaos in uw stroomvoorziening oplevert.

En zo kunnen we helaas nog wel even doorgaan. Daarom roepen we ook iedereen op om in verzet te komen tegen dit kabinet! Want het is een a-sociaal en rechts kabinet waar niemand om gevraagd had.

Maar, de tweede folder is zeker zo interessant. Onze afdelingsfolder: Assen Koerst Links. Over het cultureel kwartier, de bibliotheekfilialen en waarom taxibedrijf Seubers een belediging is voor gehadicapten. En natuurlijk over onze acties op straat, zoals de vossenactie, de NAM actie, de anti oorlogsdemonstraties, "Pak de trein terug", de Vermeerschool en de chloortrein acties. En natuurlijk ook een aantal nieuwe voorstellen.

Benieuwd naar deze folders? Meer weten? Vragen, opmerkingen, of een discussie aangaan? Iedereen is van harte welkom op de Zomerspelen, zaterdag 28 augustus a.s. Daar delen we deze folders uit en staan we klaar om u te informeren over de SP. De gelegenheid om op een luchtige manier kennis te maken met de SP!

U bent hier