h

Oorlog demonstraties

19 maart 2003

Oorlog demonstraties

2 Demonstraties: zodra de eerste bom valt, verzamelen wij ons die avond om 20.00 op het Koopmansplein in Assen. Wij zorgen voor fakkels. Komt u dan ook? Laat het even weten. A.s. zaterdag is er op de Dam weer een landelijke demonstratie. Gaat u mee?

Om zo snel mogelijk iedereen te informeren maken wij een soort telefoonketen, om nadere afspraken snel te kunnen maken. Als u hier ook bij wilt zijn mail of bel me dan even. U kunt ook onderstaand formulier gebruiken. Uiteraard hoeft u geen SP'er te zijn om hier aan mee te doen, hoe meer mensen, hoe beter.

Ten tweede is er zoals u waarschijnlijk al weet a.s. 22 maart weer een grote landelijke demonstratie op de Dam. Ook vanuit Assen wordt er weer busvervoer georganiseerd. De prijs is wederom 15 euro. Het vertrek bij van der Valk is nu om 9.45 uur.

Verwachte terugkomsttijd is ongeveer 20.00 uur. Wil je dus graag mee, geef je dan op op nummer 0592-373515 (Bonne Harkema) of gebruik het onderstaand formulier. Thuisblijvers kunnen uiteraard wederom een wit laken buiten hangen als teken van stil protest.

Remco Boerma en Bonne Harkema

U bent hier