h

Stop het Boren in de Biesbos!

14 januari 2003

Stop het Boren in de Biesbos!

Actie voor de deur van de NAM
Voor het laatste nieuws over de Biesbos zie: Boor de Biesbosch niet de grond in
Nog elke dag worden natuurgebieden in Nederland bedreigd uit economische overwegingen. De SP vindt dat daar maar eens een einde aan moet komen! Daarom hielden wij maandag 13 januari een actie bij de NAM. Mensen uit Groningen, Assen en van de landelijke organisatie verzamelden zich bij het NAM-gebouw in Assen.

Iedereen die in en uit het gebouw kwam kreeg een foldertje aangeboden met meer informatie. Wij zijn tegen het boren in de Biesbos; niet schuin, niet recht, gewoon helemaal niet. Wilt u meer informatie over dit onderwerp, of heeft u een mening hierover die u graag met ons wilt delen, neem dan even contact met ons op.

U bent hier