h

Na de campagne de vaart erin houden!

29 januari 2003

Na de campagne de vaart erin houden!

En ja hoor, weer een unicum binnen. De SP heeft als eerste partij 4 verkiezingen op een rij gewonnen! We zijn van 5,9 naar 6,3 procent gegaan. 6,3 procent van de Nederlanders stemt dus SP! En ja, we vinden het wel jammer dat die tiende zetel er nou net niet in zat, maar wij hebben ons best gedaan en zullen dat blijven doen!

Ook in Assen zijn we licht gestegen, en dat is ook niet voor niets. SP Assen heeft 4 zaterdagen met een stand in de stad gestaan en duizenden folders verspreid om alle mensen op de hoogte te brengen van onze standpunten. En de boodschap is duidelijk. De SP staat voor Solidariteit, Gelijkheid en Medemenselijkheid. En "tussendoor" hebben we ook nog actie gevoerd. Bij het NAM gebouw in Assen lieten we een duidelijk geluid horen: Boor niet in de Biesbos!

En binnenkort volgen er weer nieuwe acties. Zoals 2 keer nominaal is 1 schandaal. Een actie tegen het verhogen van de ziektekosten. U kunt hiervoor uw online handtekening zetten of op 7 februari ons in het centrum van Assen vragen naar een handtekening kaart om uw proteststem te laten klinken!

Ook organiseren we voor de leden binnenkort weer een politiek café. We leggen daar weer een aantal stellingen op tafel, waarover gediscussieerd kan worden. En de vraag blijft natuurlijk: hoe maken we Assen socialer?
U merkt het, de SP zit niet stil. Deze week had het bestuur alweer een vergadering. We hebben de campagne geëvalueerd en zijn alweer bezig met het maken van plannen voor de komende maanden.

De campagne is achter de rug; nu gaan we weer echt aan de slag! Wilt u meehelpen of lid worden? Neem dan even contact met ons op.

U bent hier