h

Inlegvel

27 augustus 2002

Inlegvel

Sinds kort krijgen alle leden van de SP, naast de maandelijkse Tribune ook nog eens het maandelijkse inlegvel, met informatie over wat er zich afspeelt binnen de afdeling.

In dat blad staan nieuwtjes, acties en data en andere nuttige, politieke wetenswaardigheden. Zo staat er in het inlegvel van deze maand een lijstje met wat u zoal zou kunnen doen om van Assen een socialere en meer linkse stad te maken. Wij zoeken namelijk nog mensen die ons willen helpen met bijvoorbeeld stukjes schrijven voor deze site. Of creatieve actieteamleden. En daarnaast zoeken wij nog twee coördinatoren. Eén voor het buitengebied en één voor de kortlopende projecten.

Onderschrijft u de ideeën van de Socialistische Partij en heeft u een leuk idee, of een beetje tijd over, waarmee u ons enthousiaste team in Assen kunt versterken? Wilt u ook dat de politiek in Drenthe meer gaat handelen naar solidariteit, menselijke waardigheid en gelijkwaardigheid?

Wordt dan nu lid.

En als u al lid bent en ook graag meer wilt doen voor uw leefomgeving, twijfel dan niet en neem contact met ons op! Want vrijwilligerswerk levert meer op dan u denkt.

Pauline Niers

U bent hier