h

Goedkopere vakanties voor mensen met wat minder

8 april 2002

Goedkopere vakanties voor mensen met wat minder

Vrijwel iedereen heeft wel eens behoefte aan vakantie, juist als je dagelijks de zorgen van een smalle beurs hebt, wil je er wel eens uit.

Al jaren bestrijdt de SP het steeds groter wordende verschil tussen arm en rijk binnen Nederland. Helaas zijn er nog steeds mensen die maandelijks te kampen hebben met vreselijke tekorten in hun budget. Daarom zet de SP zich in om de oorzaken van armoede aan te pakken. Uitkeringen moeten omhoog en de verschillen moeten kleiner worden! Helaas gaat dit niet van de ene op de andere dag. Daarom vindt de SP het een goed initiatief als er organisaties zijn die probleemgerichte oplossingen bieden. Immers: alle beetjes helpen!

De werkgroep "Arme kant van Nederland" en EVA (economie vrouwen armoede) hebben een Gids samengesteld met betaalbare vakanties voor mensen met een lager budget. "Vrijwel iedereen heeft wel eens behoefte aan vakantie, juist als je dagelijks de zorgen van een smalle beurs hebt, wil je er wel eens uit", zo schrijven zij. Vervolgens is er een opsomming te vinden van betaalbare en leuke vakanties. Voor alleenstaanden maar ook voor gezinnen met (kleine) kinderen.

Wilt u ook zo'n gids ontvangen? Dan kunt u die bestellen via: telefoonnummer: 030-8801887
U kunt ook e-mailen naar: akneva@sowkerken.nl

U bent hier