h

Wat er de laatste tijd gebeurd is en wat er op de agenda staat

3 maart 2002

Wat er de laatste tijd gebeurd is en wat er op de agenda staat

Zes maart is het dan eindelijk zo ver; de gemeenteraads verkiezingen. SP Assen heeft zeker niet stilgezeten.

9 Februari gaven wij ons startschot, op het Koopmansplein. De muziek van Bob Fosko klok uit de boksen en het voltallige bestuur was aanwezig om vragen te beantwoorden, pittig te discusieren en sponzen uit te delen.

23 Februarie stonden we in de grote tent op de verkiezingsmarkt, dit keer met heerlijk dampende tomatensoep en uiteraard veel informatie.

Op 2 maart waren we met een tafel te vinden in de bibliotheek. En tegelijkertijd reden we met de SP-brandweerauto door Assen.

We begonnen bij het station, om zo via de winkelcentra van Vredeveld, Marsdijk, Peelo en het Nobelcentrum aan te komen in het centrum van Assen. Daarnaast zijn we de afgelopen weken druk bezig geweest met het verspreiden van diverse folders en kaartjes en uiteraard hebben we geplakt op de verschillende verkiezingsborden.

Het lijkt mij een goed idee om via deze weg tegen alle actieve en meedenkende leden te zeggen: "Bedankt!"
Maar daarmee is de kous natuurlijk nog niet af. 4 Maart hebben we een chloortreinactie op het station van Assen, 6 maart zijn de gemeenteraads verkiezingen en 16 maart is er de Dag van de Tomaat, in Burgers Zoo, voor alle leden.

En dan... Op naar de landelijke verkiezingen van 15 mei!

En natuurlijk gaan wij ons de komende 4 jaar inzetten voor een socialer Assen; raadszetel(s) of niet! Want SP Assen is nog lang niet uitgeblust, maar neemt de eerste weg links.

Heeft u ook de smaak te pakken gekregen en wilt u ons actieve team versterken?
Of mocht u ons toch gemist hebben en heeft u vragen, of wil u het verkiezingsprogramma toegestuurd krijgen? Dan kan dat, door te bellen met Marijke van den Broek (0592-345451).


U bent hier