h

De eerste weg links naar Assen

12 januari 2002

De eerste weg links naar Assen

Op dit moment is het bestuur van de afdeling Assen ontzettend druk bezig met de voorbereidingen van de verkiezingen. Het concept van het verkiezingsplan is gepresenteerd op de ledenvergadering. Iedereen was enthousiast, maar er waren uiteraard nog wat goede suggesties en toevoegingen. Bij deze bedank ik, ook namens het bestuur, iedereen die aanwezig was en die heeft meegedacht. De suggesties worden zeker meegenomen in de definitieve versie!

"Assen koerst links", dat is de slogan die wij dit jaar Assen in lanceren. Deze naam is een mix van de slogan van de SP: "SP, eerste weg links" en de bestemmingsplannen van Assen: "Assen koerst". En in de combinatie willen wij de komende jaren ons aandeel leveren.

Ook is tijdens de ledenvergadering de kiestlijst vastgesteld. En uiteraard is er geproost, met hapje en drankje, op een vruchtbaar en links jaar.

Maar naast de lokale politiek, staan ook de landelijke verkiezingen al op de agenda. Het landelijk verkiezingsprogramma "SP, Eerste weg links" ligt, samen met een heleboel folders, kaarten en posters bij de drukker.

En over drukker gesproken, wij krijgen het dus steeds drukker! Negen februari is voor ons het begin van de campagne. We beginnen dan met een stand in de binnenstad, waar mensen alle informatie kunnen krijgen en alle vragen kunnen stellen over de verkiezingen. Kortom: posters moeten worden geplakt, folders rondgebracht, ideeën uitgewisseld en stands moeten gevuld worden.

Gelukkig zijn we met een enthousiast en gemotiveerd team hard op weg om van dit jaar een mooi en goed verkiezingsjaar te maken.

Als u trouwens het gevoel heeft hier enige bijdrage aan te kunnen leveren, horen wij graag wat van u! U kunt ons vinden onder het kopje bestuur en rechtstreeks emailen naar alle bestuursleden. Ook kunt u het formulier onderaan de pagina gebruiken om ons makkelijk te bereiken.

Tot slot wil ik u nog even, net als de afdeling, een goed en links jaar toewensen.

U bent hier