h

Waarschuwingsbericht

Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.

Meldpunt jeugdhulp Assen

  Voor kinderen
  En
  Voor ouders

Wij willen graag jouw verhaal horen. Hoe is het, wanneer je te maken krijgt met organisaties, betrokken bij de jeugdhulp in Assen.
Wat gaat er goed? En waar loop je vast?
Krijg je de juiste hulp of voel je je helemaal niet geholpen?

We willen graag jouw verhaal horen. Om er achter te komen hoe de jeugdhulp werkt in Assen. Of kinderen en ouders zich gehoord en echt geholpen voelen.
Of we het in Assen goed georganiseerd hebben?
Of dat er  dingen verbeterd moeten worden, waar ouders en kinderen op vastlopen.

Dit meldpunt is niet bedoeld om jou rechtstreeks te helpen. Wij verzamelen de informatie van jou en andere ervaringsdeskundigen om ons werk in de gemeenteraad beter te doen. Zodat we van daaruit, goed geïnformeerd, voorstellen kunnen doen om de jeugdzorg te verbeteren.
Daarom horen we graag waar je tegenaan loopt en welke verbetering je zou willen. Hoe het anders kan. Zoals gezegd; jij en je kind(eren) zijn de ervaringsdeskundigen.

Je gegevens worden veilig opgeslagen en niet gedeeld met betrokken instanties. Anoniem delen kan ook. Vul dan ‘Anoniem’ als naam in.

We beloven zorgvuldig met je gegevens om te gaan. Door dit formulier in te vullen geef je toestemming om:

  1. Je verhaal anoniem te delen met andere partijen
  2. Als we vragen hebben en je hebt je contactgegevens achtergelaten mogen we contact met je opnemen. Wanneer je zelf wilt dat we contact met je opnemen, geef dat dan aan.
  3. We bewaren je melding maximaal 6 maanden. Uiteraard veilig en niet publiek. Als het meldpunt eerder stopt, verwijderen we je gegevens ook eerder.

U bent hier